Två nya auktoriserade

KAROLINA AHLQVIST SVALIN & LINNÉA PARK LINDAHL

Två nyauktoriserade

Linnéa Park Lindahl, auktoriserad revisor & Karolina Ahlqvist Svalin, auktoriserad redovisningskonsult är nyauktoriserade och jobbar tillsammans på Actis.

Berätta om resan till Actis!
– 2021 var ett annorlunda år för många, men för oss var det kanske ännu mer speciellt då vi mitt i pandemin blev auktoriserade, fick ett betydligt högre ansvar och samtidigt valde att lämna den trygga vardagen och starta upp Actis Revision & Redovisning AB tillsammans med våra två kollegor, Stefan & Hanna.
Det var väldigt spännande och ett stort kliv att ta, det var inget självklart beslut, men vi har inte ångrat oss någon gång under denna resa.

Hur har responsen varit?
– Det är jätteroligt att vi fått sådant förtroende, att det är så många som tror på oss och jag har fått så fint bemötande och det är så många som tror på mig och oss trots att jag är nyauktoriserad och Actis är nystartat. Det är fantastiskt!

Att vi fått denna positiva respons, gör oss ännu mer taggade
och drivna och tänk vilken ynnest att få känna sån glädje för att gå till
jobbet, allt tack vare våra fantastiska kunder och härliga kollegor.    

Största utmaningen med att vara nyauktoriserad revisor?
 – Det är lite pirrigt att skriva på en revisionsberättelse, det är ett stort ansvar och jag ska intyga att årsredovisningen är väsentligt korrekt samt att styrelsen skött förvaltning-en av bolaget på ett betryggande sätt, säger Linnea. Samtidigt som det är nervöst så är det även det som är roligt, att få lära sig nya saker och hela tiden utvecklas.

Hur är ni en heltäckande revison- och redovisningsbyrå?
– Även om vi på Actis har väldigt bred kompetens och vi alla är duktiga på olika områden och kompletterar varandra bra, så behöver vi ibland specialisthjälp från utomstående. Vi har byggt ett kontaktnät och vi har hittat värdefull kompetens både kring skatt, moms, familjejuridik med mera. Allt för att underlätta för våra kunder genom att de bara behöver ha en kontakt, kontaktar de oss så kan vi förmedla frågor vidare till våra experter och kunden kan lägga tid på sitt företag och vad de är bäst på.